Miks on oluline pruudisalongis erinevaid pulmakleite proovida

Pulmakleidi valimine on üks olulisemaid samme pulmapäeva planeerimisel. 

Internetis, ajakirjades ja sotsiaalmeedias on lugematuid ilusaid kleidipilte, kuid alles päriselt kleite proovides näed, kuidas see sulle sobib.

Tihti kasutatakse piltidel Photoshoppi ja filtrite abil töödeldakse pilte nii, et kleit paistaks veelgi kaunim ja veatum kui tegelikkuses. Lisaks võivad erinevad valgustingimused ja taustad muuta kleidi välimust fotodel. Sellepärast on netist kleidi tellimine väga riskantne. Samuti pole hea mõte pildi järgi kleiti õmmelda, sest õmblejal ei ole alati samu kangaid ja lõikeid ehk lekaale ja tulemus võib olla loodetust hoopis teine.

Proovimise käigus saate tunda kangast oma nahal, näha, kuidas kleit istub teie kehal ja kuidas see liigub erinevates olukordades. Samuti võimaldab proovimine teil näha, kuidas kleit sobib teie isikupära, pulma teema ning asukohaga. Oluline on leida kleit, mis mitte ainult ei näe ilus välja, vaid milles tunnete end täielikult enesekindlalt ja mugavalt.

Lisaks võib pulmakleidi proovimine olla ka emotsionaalne ja mälestusterohke kogemus. See võimaldab teil luua unustamatuid mälestusi ning teha lõpuks kindel valik, mis sobib just teile kõige paremini. 

Seega ärge kiirustage otsuse tegemisega ainult piltide põhjal, vaid võtke aega kleitide proovimiseks ja leidke oma unistuste kleit, mis teid pulmapäeval särama paneb.

Oled oodatud! Jõe 2, Tallinn

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.