Pulmakleidi stuudio Looris

eksklusiivsed teenused

Me armastame seda,

mida me teeme

Tere tulemast meie pulmakleidi stuudiosse, kus täidame unistusi ja loome unikaalseid hetki pulmapäeva jaoks!

Meie pulmakleidi teenused on loodud selleks, et muuta sinu pulmaootused reaalsuseks ning tagada, et sa tunneksid end sel päeval erakordselt kauni ja enesekindlana. Siin on lühike ülevaade meie pakutavatest teenustest.

Meie eesmärk on olla sinu usaldusväärsed partnerid sel tähtsal teekonnal pulmakleidi valimisel. Ootame sind meie stuudios, et luua koos unustamatu kleidielamus!

Konsultatsioon

Loorise salongi stilistidel on pikajaline kogemus ja nad teavad, et kui pruut tunneb kleidis end ilusana, paneb see kogu ruumi tema ümber särama. Stilist aitab pruudil kleite vahetada ning annab nõu ja soovitusi. Tänu aastatepikkusele praktikale oskab personal juba vähesegi info põhjal aimata, millist pulmakleiti pruut võib soovida.

Oleme põnevil, et saame aidata kujundada sulle unikaalse kleidi, mis jääb teie mälestustesse igavesti. Tule meie juurde julgelt ideedega ning loome koos midagi erilist!

Õmblusteenused

Pulmakleidi stuudio Looris valikus leiad palju pruutkleite, mida saad osta kohapeal või tellida uut oma mõõtude järgi.

Kohapeal pakume õmblusteenust, mis võimaldab pruudil valida pulmakleidi, mis talle meeldib valmiskollektsioonist, ning seejärel kohandada seda tema konkreetsete soovide ja kehakuju järgi. Lõpptulemus on isikupärane ja unikaalne pulmakleit, mis vastab täpselt pruudi ootustele tema erilise päeva jaoks. Kohandamisteenus aitab pruudil leida ideaalse kleidi, ilma et peaks alustama nullist kleidi valmistamist.

Kui meie valmiskollektsioonist sobivat kleiti ei leia, siis oleme valmis looma sulle täiesti uue kleidi, mis vastab täpselt sinu nägemusele ja soovidele. Professionaalselt kohandatud ja hooldatud pulmakleit tagab, et pruut tunneb end mugavalt ja ilusana, andes kindlustunde, et luua unustamatu pulmamälestus.

Teenus on saadaval ainult pulmasalongi Looris pruutidele!

Kleidi ettevalmistamine

Et aidata pulmapäevast maksimumi võtta, viimistleme teie pulmakleidi viimse detailini.

Vaatame kleidi hoolikalt üle, et olla kindel, et kõik pitsid ja kivikesed on korras. Aurutame kleidi ja valmistame selle selga panemiseks. Teil jääb seda ainult kotist välja võtta, panna selga ja nautida oma imelist päeva!

Teenus on saadaval ainult pulmasalongi Looris pruutidele!

Kleidi puhastus ja remont peale pulmi

Kui pulmad on läbi ja teie pulmakleit vajab puhastust või parandust, ootame teid uuesti pulmakleidi stuudiosse Looris!

Kleidi hooldus peale pulmi hõlmab järgmisi samme:

1. Esmalt kontrollitakse kleidi kangast ja kaunistusi ning tehakse õrn eeltöötlus, et eemaldada kõik nähtavad plekid.

2. Kleit puhastatakse käsitsi spetsiaalsete puhastusvahendite ja meetoditega, mis tagavad kanga ja pitside säilimise ja kauni välimuse. Õrnate kangaste ja pitsidega kleite käsitletakse erilise ettevaatlikkusega, et mitte kahjustada nende kvaliteeti ja detailide ilu.

3. Kui pulmakleidil ilmnevad vigastused, pakume kleidi parandusteenust, et taastada selle välimust.

Soovi korral saame teha kleidile muudatusi, et saaksid kanda kleidi uuesti pulma aastapäeval või lennata sellega mesinädalatele.

Peale hooldust tagastatakse kleit pruudile säravana ja pakituna kleidikotti millega saab kleidi hoiustada.

Teenus on saadaval ainult pulmasalongi Looris pruutidele!

Naistekas

Pakett ,,Naisteks” pakub meeldejäävat ja emotsionaalset kogemust nii pruudile kui ka sõbrannadele!

Broneerime teie jaoks salongi 2 tunniks mis tagab privaatse ja isikupärase kogemuse. Pakume teile šampanja või kohvilaua snäkkidega, et luua lõõgastav atmosfäär. Pruudi jaoks määratakse isiklik konsultant, kes aitab tal leida kleiti, mis vastab tema stiilile ja unistustele. Konsultant jagab näpunäiteid ja soovitusi. Pruut koos külalistega saavad tutvuda valikuga erinevatest kleidistiilidest, kangastest ja värvitoonidest. Seejärel saavad nad valida kleite, mida proovida. Pruut proovib valitud kleite ja näitab neid sõbrannadele. Proovide ajal stilist aitab pulmakleite selga panna ja hinnata sobivuse.

Emotsioonid ja otsuste tegemine:

Proovimise ajal sõbrannad annavad tagasisidet ja jagavad emotsioone mille abil pruut otsustab, milline kleit talle kõige rohkem sobib.
Lisaaksessuaaride valik: Lisaks kleidile stilist pakub aksessuaare, nagu loorid, ehted, kingad ja juukseehted, et täiendada kleidi välimust.
Proovimise käigus stilist annab nõu, kuidas muuta kleit veelgi isikupärasemaks ja unikaalsemaks.

See teenus loob meeldiva ja lõbusa kogemuse pruudile ja tema sõbrannadele ning aitab leida ideaalse pulmakleidi, mis vastab pruudi unistustele ja visioonile tema pulmapäevast.

Pulmapäeva abiline

Stilist saabub pulmapäeva hommikul koos vajalike vahenditega pruudi juurde. Ta võib tulla kas pruudi koju või pulmamajja vastavalt pruudi soovile.

Stilist aitab pruudi riietumisel alustada, tagades, et kõik vajalikud aksessuaarid, aluspesu ja kingad on õigesti paigas. Kleidi selga panemine: Stilist aitab pruudil hoolikalt kleiti selga panna, tagades, et kõik detailid on õigesti paigas ja kleit istub hästi.

Stilist annab pruudile nõuandeid ja näpunäiteid, kuidas hoida kleiti korralikult ja mugavalt terve pulmapäeva jooksul. Lisaks kleidi selga panemisele pakub stilist emotsionaalset tuge, rahustades pruuti ja tagades, et kõik sujub tõrgeteta.

Kellele see mõeldud on?

Teenus on tasuline ja seda saavad kasutada ainult pulmasalongi Looris pruudid!

Kui soovid, et stilist aitab Sulle kleidi selga panna meie salongis, siis oled oodatud! See teenus on Sinu jaoks tasuta!

Pulmapäeva abilise teenus aitab pruudil keskenduda pulmapäeva rõõmudele, andes talle kindlustunde, et tema kleit on täiuslikult seljas ja ta saab nautida oma erilist päeva ilma mureteta.

 

Pulmakleidi Stuudio Looris

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.