Teie reis pulmamaailma on alanud….

Oled valmis?

ENNE KUI ALUSTAME
KAS ME VÕIME LIHTSALT

jaaaaa?!

RÄÄKIDA KÕIGIST PÕNEVATEST ASJADEST, MIS HAKKAVAD TOIMUMA!

OLGU SA KIHLATUD JUBA AASTAID VÕI MÕNED NÄDALAD, IGAL JUHUL ON SEE IMELINE AEG!

Suur tänu, et läbi astusid. Meil on väga hea meel, et kaalud meie poe külastamist või lihtsalt siin lõunapausi ajal ringi vaatad, et aega veeta. Igatahes, tere tulemast pruudisalongi Looris.

Oleme pruudisalong Tallinnas, täis uhkeid kleite, et õnne ja uskumatut armastust jagada. Oleme kallistajad, nutjad ja suured naiste toetajad. See on koht sinu jaoks, kui tahad naerda, saada ausat nõu ja tunda end täpselt sellisena, nagu sa oled.

ENNE KUI SULLE AEGA BRONEERIMA HAKKAME, VAATA RINGI, UURI MEIE KAUNEID KLEITE JA SAA TEADA, MIKS ME ARMASTAME SEDA, MIDA TEEME, NING MIDA PÕNEVAT VARSTI TOIMUMAS ON!

SOOVID LEIDA PARIMA VERSIOONI ENDAST?

OLED ÕIGES KOHAS.

LOORISE PULMAKLEITIDE POES ME JUHENDAME SIND VALIKUTE SEAS JA AITAME LEIDA TÄIUSLIKU STIILI, MIS PANEb SIND TUNDMA TÄPSELT NII, NAGU SOOVID. KOHAPEAL ON ÜLE 100 PULMAKLEIDI SUURUSES 32-48 MIDA SAAD KOHE SELGA PROOVIDA JA KAASA OSTA VÕI TELLIDA UUT

Unustamatud hetked

Oleme sinuga, et murda läbi hirmudest, lubada endal tunda end enesekindla, õnneliku ja enesega rahulolevana. Me pingutame, et leida SINU isikupära stiilide seas, teeme seda väga keskendunud ja isikliku lähenemisega, mis on võrreldamatu ja ausalt öeldes võtnud aastaid, et täiuseni viia!

Looris pulmakleidid salongis oleme äärmiselt kirglikud ja hästi koolitatud stilistid, et näha läbi Sinu sõnu, mida Sa tegelikult vajad.

TULE OTSIME SULLE UNISTUSTE KLEIDI!

tagasiside

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.